210 700 7316 (09:00 - 17:00)
ΔΩΡΕΑΝ ΑΛΛΑΓΕΣ για να μην χάνεις ποτέ από ένα προϊόν που δεν καλύπτει τις ανάγκες σου
ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΠΡΟΙΟΝΤΑ τα περισσότερα από τα οποία άμεσα διαθέσιμα για να διαλέξεις αυτό που σου ταιριάζει
ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ από τον κατασκευαστή με απευθείας διεκπεραίωση από εμάς

Λεπτομέρειες Αποστολής

Το κατάστημά μας συνεργάζεται με την εταιρεία ταχυμεταφορών ACS COURIER και η παραγγελία σας θα αποσταλεί στον χώρο, όπου εσείς επιθυμείτε.

Το κόστος μεταφοράς είναι 2.5(€) ευρώ σε όλη την Ελλάδα για βάρος έως 2 κιλά, για κάθε επιπλέον κιλό υπάρχει 0,8(€)  επιπλέον προσαύξηση.

Η επεξεργασία των παραγγελιών, η συλλογή των προϊόντων και οι αποστολές γίνονται καθημερινά (Δευτέρα έως Παρασκευή) κατά τις εργάσιμες ώρες (9:00-17:00). Παραδόσεις δεν πραγματοποιούνται τις επίσημες αργίες, τις ημέρες κατά τις οποίες η αποθήκη μας είναι κλειστή, λόγω της ετήσιας απογραφής, καθώς και τα Σαββατοκύριακα.

Η αποστολή των προϊόντων πραγματοποιείται με courier ή μεταφορική εταιρία ανάλογα το βάρος και των όγκο των εμπορευμάτων.

Όλες οι λευκές συσκευές αποστέλλονται αποκλειστικά με μεταφορική εταιρία.

Αναλόγως το βάρος, τον όγκο και τον τόπο αποστολής των προϊόντων, ενδέχεται να υπάρξουν επιπρόσθετες χρεώσεις. Η αποστολή θα πραγματοποιείται κατόπιν συνεννόησης και κοινής αποδοχής με τον πελάτη.

Η μεταφορά των προϊόντων γίνεται με την αποστολή τους στην είσοδο της διεύθυνσης του παραλήπτη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ “ΠΑΡΑΔΟΣΗ 1-3 ΗΜΕΡΕΣ”

Οι παραγγελίες παραλαμβάνονται σε διάστημα 1-3 εργάσιμων ημερών. Σε κάποιες περιπτώσεις, όπου η διαθεσιμότητα των προϊόντων είναι διαφορετική (αναγράφεται στη σελίδα του προϊόντος ως περιορισμένο απόθεμα) σε κάθε στάδιο της εξέλιξης της παραγγελίας σας ενημερώνεστε με γραπτό μήνυμα στο κινητό σας και με email. Σε περίπτωση που δεν μπορεί να εκτελεστεί η παραγγελία σας για λόγους ανωτέρας βίας (κακές καιρικές συνθήκες, απεργίες κτλ.), θα επικοινωνήσουμε μαζί σας προκειμένου να μας δηλώσετε, αν επιθυμείτε την αναμονή της αποστολής της ή τυχόν ακύρωση (αν η παραγγελία είναι ήδη εξοφλημένη, το ποσό της αγοράς επιστρέφεται στο σύνολό του). Παρακαλώ σημειώστε ότι για χιλιομετρικές αποστάσεις άνω των 15 χιλιομέτρων από πόλεις που υπάρχει έδρα της συνεργαζόμενης courier, καθώς και σε ορισμένα απομακρυσμένα νησιά, ενδέχεται να υπάρξει επιπλέον καθυστέρηση στην παράδοση (λόγω δυσπρόσιτης περιοχής). Τέλος, οι ογκώδεις παραγγελίες θα παραδίδονται με μεταφορική εταιρία που θα ορίζεται από την εταιρία μας.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ “ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ”

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι “ΠΑΡΑΔΟΣΗ 4-10 ΗΜΕΡΕΣ”, η παραγγελία σας θα αποσταλεί σε διάστημα 4-10 εργάσιμων ημερών.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ “ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”

Εάν η κατάσταση παραγγελίας του προϊόντος είναι “ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑΣ”, θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προκειμένου να σας ενημερώσουμε για τον χρόνο παράδοσης του προϊόντος. Ο χρόνος παράδοσης τέτοιων παραγγελιών ορίζεται κατά προσέγγιση έως 30 ημέρες ανάλογα με την διαθεσιμότητα των προμηθευτών μας.

Επιστροφές προϊόντων – Δωρεάν

Έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν που παραλάβατε εντός 14 ημερολογιακών ημερών, χωρίς κανένα απολύτως κόστος και να ζητήσετε την αντικατάστασή του με άλλο στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Σε περίπτωση λάθους της εταιρίας.
  • Σε περίπτωση προϊόντος που έχει ελάττωμα ή έλλειψη συμφωνημένης ιδιότητας.
  • Dead On Arrival (Μη λειτουργικό προϊόν από τον κατασκευαστή).
  • Σε υποδήματα και προιόντα μόδας εαν το προιόν δεν είναι στο μέγεθος σας.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Πριν προχωρήσετε σε επιστροφή/αλλαγή, είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε τη φόρμα αλλαγής .